U bent hier:

Lidmaatschap

 

Wat krijg je voor je lidmaatschap?

  • Deelname aan georganiseerde meerdaagse fietstochten
  • Gratis toegang tot de beurs van de Wereldfietser
  • Vier keer per jaar het mooie tijdschrift De Wereldfietser
  • Toegang het ledengedeelte van de website met veel informatie van ervaren fietsreizigers
  • Nieuwsbrief met aankondigen en verenigingsnieuws
  • Ledenvoordeel bij verschillende fietswinkels en evenementen

 

Basis- en Partnerlidmaatschap

De Wereldfietser kent twee type lidmaatschappen: het Basislidmaatschap en het Partnerlidmaatschap. Het Basislidmaatschap kost € 22 per jaar en het Partnerlidmaatschap de helft. Als je partner ook lid wil worden, dan kan die het voordelige Partnerlidmaatschap afsluiten. De partner moet wel op hetzelfde adres woonachtig zijn als de houder van het Basislidmaatschap. Je kunt je hier aanmelden voor het Basis- of Partnerlidmaatschap.

 

Lidmaatschapsjaar

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het lidmaatschap kan ingaan op elke dag in het jaar. Als je je voor 1 oktober voor één van de lidmaatschappen aanmeldt, dan word je lid voor het lopende jaar. Vanaf 1 oktober word je lid tot en met 31 december van het volgende kalenderjaar. Je lidmaatschap start zodra je de bevestiging van het lidmaatschap hebt ontvangen.

 

Gecombineerd lidmaatschap met Europafietsers

Bij een Gecombineerd lidmaatschap word je lid van de Wereldfietser én donateur bij Europafietsers. Zowel de Wereldfietser als Europafietsers verlenen een korting van € 2,00 op de contributie/donatie. De contributie voor een Gecombineerd lidmaatschap is inclusief de kortingen € 30,00.

Voorwaarden gecombineerd lidmaatschap:

  • betaling alleen via automatische incasso door de Wereldfietser;
  • alleen voor postadres binnen Nederland en
  • beide lidmaatschappen zijn op dezelfde achternaam en gelijke adressen gesteld.

Je kunt je via de Wereldfietser of via Europafietsers aanmelden voor het Gecombineerde lidmaatschap.

 

Kennismaken?

Wil je eerst eens ervaren of de wereld van de fietsreizigers je bevalt? Neem dan eens deel aan een fietstocht en maak kennis met andere enthousiaste wereldfietsers. Bezoek de informatie over de komende tochten op de website en meld je aan voor een kennismaking.

 

Automatische incasso

De Wereldfietser heeft de voorkeur om contributiebedragen automatisch te incasseren. Dit draagt bij aan een efficiënte verwerking van de contributies en scheelt je tijd en moeite. Bij het aangaan van het lidmaatschap vragen wij je daarom om een machtiging voor automatische incasso af te geven aan de vereniging. Wanneer je bezwaren tegen het automatisch incasseren hebt, mag je op andere girale wijze de contributie voldoen. We berekenen dan wel € 3,50 aan administratiekosten bovenop de contributie.

Betalingen dienen binnen 21 dagen zijn te voldaan. Indien automatische incasso of iDeal betaling om welke reden in die periode niet slaagt, dan herinneren wij je per e-mail. Je krijgt dan nog eens 14 dagen de gelegenheid te betalen. Indien de contributie binnen die termijn alsnog niet is voldaan, zal je een laatste termijn van 14 dagen worden gegund om de contributie te voldoen. Als er niet binnen die periode is betaald, gaat het bestuur ervan uit dat je geen prijs meer stelt op voortzetting van het lidmaatschap en zal opzegging door de vereniging volgen.

 

Wijzigen of opzeggen van het lidmaatschap

Als je je lidmaatschap wilt wijzigen, stuur dan een e-mail aan de ledenadministratie van de Wereldfietser. Als je je lidmaatschap van de Wereldfietser wilt opzeggen voor het nieuwe kalenderjaar, dan moeten we je opzegging voor 1 november ontvangen. De opzegging van een Gecombineerd lidmaatschap moet je bij de Wereldfietser en Europafietser apart bekend maken. Opzegging van het lidmaatschap bij de Wereldfietser doe je hier.

Sponsoren


Zoeken